Jaksot

102

Timantit on ikuisia

Samin ravintolat on palkittu Michelin-tähdellä jokaisena vuonna. Sami hemmoittelee vieraitaan mm. Helsingissä, Kauppatorin kupeessa, rakkaudella valmistetulla maistelumenulla. Skandinaavinen menu on rakennettu tuttujen pohjoismaisten raaka-aineiden ympärille; mukana myös moderni, kansainvälinen vivahde.

101

Jouluspesiaali ja vieraana Tiina

Viinispessusta, eli jaksosta 82, tuttu Tiina on meidän vieraana ja fiilistellään joulua. Käydään läpi ruokavinkkejä, viinivinkkejä ja lahjaideoita. Hyvää joulua kaikille kuuntelijoille! Raflapodi jää pienelle tauolle ja palataan uuden kauden kera helmikuussa 2022.

100

Sadas jakso ja vieraana Terhi

Ystävämme Terhi Oksanen-Alén tuli vieraaksemme juhlistamaan Raflapodin sadatta jaksoa! Puhutaan Terhin polusta biokemian opinnoista ravintola-alalle ja minkälaisia tulevaisuuden toivoja koulutusputkessa on tulossa. Käydään myös läpi viinivinkkejä ja lempparirafloja.

99

Sydvest & Wellamo

Tässä jaksossa muistellaan kesän visiittiä Raumalle, missä vierailtiin Sydvestissä. Sen lisäksi käytiin testaamassa uudessa omistuksessa avautunut Wellamo Helsingissä.

98

Encanto Art Cafe & Fat Ramen

Tässä jaksossa etsinnässä oli kiva kahvila Kruununhaassa ja löydettiinkin Encanto Art Cafe, missä monipuolinen aamupalavalikoima. Sen lisäksi testattiin vakkarivalinta Fat Ramenin suht uusi lokaatio Kalliossa.

97

Rolling cheese & Frangipani

Tässä jaksossa herkutellaan juustoilla ja viineillä Töölön Rolling Cheesessä ja kakkuilla höystetyllä brunssilla Sompasaaren Frangipanissa.